top of page

Massages

Erotische Massage

Een erotische massage is een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid. Zowel de gever als de ontvanger zijn helemaal aanwezig. Niet nadenken over gisteren of morgen. Niet rondkijken of bezig zijn met iets anders. Nee, je volle aandacht is op het geven en/of ontvangen van de massage. Heel bewust ontvangen, voelen vanuit het hart. Routine en vaste patronen zijn eigenlijk uit den boze, alles gebeurt in het moment, in vol bewustzijn, liefdevol afgestemd op elkaar en de situatie. Ook is een erotische massage een massagetechniek met als doel seksuele gevoelens op te wekken en te versterken.

Nuru Massage

De Nuru Massage is de meest intieme body-to-body massage die u zult ervaren samen met uw partner. Het is zowel erg leuk om de massage te geven als te krijgen en tijdens de massage kunt u de rollen simpelweg omdraaien. Deel uw Nuru moment samen met uw partner en geniet intens van elkaar! 

Ontspannings massage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Thaise Massage

De Thai kennen de kunst van het masseren als geen ander volk ter wereld. De Thaise massage is veel meer dan een massage alleen en is  daarmee uitzonderlijk en uniek. Het is een zeer effectieve massage voor lichaam en geest op een hoog niveau. In vergelijking met andere massages is de Traditionele Thaise massage een vrij harde en stevige massage, waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert. Uiteraard kent de Thaise massage ook diverse mildere massage vormen. Deze zijn allen qua techniek, effect en doel, afgeleid van de Traditionele Thaise massage, namelijk om mensen in balans te brengen zowel lichamelijk als wel geestelijk.

bottom of page